Aktuellt om konst i Blekinge

gul

Nätverksmöte för professionella kulturskapare

Region Blekinge startar ett ny form av nätverksträffar för dig som professionell/yrkesverksam kulturskapare. Den 9 oktober på Blekinge folkhögskola i Bräkne-Hoby är temat kulturföretagande.

Almi Blekinge, Nyföretagarcentrum och Coompanion Blekinge kommer att finnas på plats tillsammans med några etablerade kulturskapare; Alexander Krohn - keramiker, Emma Olofsson - författare och Ibiza Bäckström - make-upartist inom filmbranschen, som berättar om sina resor till kulturföretagare; hinder och möjligheter!

De delar alla med sig utav tips och råd, information om olika företagsformer, egenanställning, bokföringsprogram och annat som underlättar företagandet så att du kan fokusera på det kreativa arbetet!

Programmet vänder sig både till dig som är har ett kulturföretag och vill veta mer och till dig som funderar på att starta ett företag men som ännu inte gjort det. Under kvällen kommer det att finnas tid att nätverka med andra kulturskapare och att etablera egna kontakter med främjarorganisationerna.

Kvällen inleds med att vi bjuder på en matig macka så att alla kan koncentrera sig på spännande presentationer och diskussioner därefter.

Nätverksmöte för professionella kulturskapare
När: 9 oktober kl 17.30-20.30
Var: Blekinge folkhögskola
Tema: Kulturföretagande

För anmälan och mer information kontakta kulturstrateg Görel Abramsson:
E-post gorel.abramsson@regionblekinge.se
Meddela gärna om du har ett företag, inklusive företagsnamnet, samt eventuell specialkost.

Sprid gärna informationen vidare till vänner och bekanta som du tror kan vara intresserade!